Në Mal të Zi 120 të infekuar me COVID -19, prej tyre 14 janë fëmijë

Drejtori i Institutit te Shendetit Publik ne Mal te Zi, Boban Mugosha ka bërë me dije se janë shënuar 11 raste të reja me koronavirus këtë të mërkurë në Malin e Zi duke e çuar në 120 numrin e përgjithshëm të personave të infektuar.

Ndër të tjera bëhet me dije se nga këto 120 raste të infektuar me COVID 19, 14 prej tyre janë fëmijë të moshës nën 19 vjeç.

Mugosha ka bërë me dije se dy prej rasteve janë foshnja të moshës 0-2 vjeç.

“Kemi 2 nga 0 deri në nëntë vjec; 12 jane te moshes nga 10 ne 19 vjec, që do të thotë se kemi gjithsej 14 persona që janë nën moshën 19 vjeç dhe janë me shëndet të mirë.”

Numri më i madh i të infektuarve është në Podgoricë 49 dhe Tuz 33 persona

Shperndaje