Gjeloshaj: Dëshiroj që muajin e Ramazanit ta kaloni në mbarësi e shëndet

Ramazani është muaji i cili e bën njeriun më të devotshëm dhe fisnik, më të ndjeshëm dhe racional, më të përkushtuar dhe human, e këto janë ato virtyte për të cilat kemi nevojë kurrë më shumë sesa sot.

Shfrytëzoj rastin që t’jua uroj këtë muaj bujar të gjithë qytetarëve të besimit Islam të Komunës së Tuzit, me dëshirë që ta kaloni në mbarësi e shëndet, duke i përjetuar të gjitha mirësitë dhe begatitë e tij, ju dhe familjet e juaja.

Nik Gjeloshaj

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!