Gjeloshaj: Fillimi i Ri, UDSH dhe Forca të drejtojnë Ulqinin

Kryetari i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj deklaroi se në demokracinë parlamentare koalicioni ”Fillim i Ri” ka të drejtën e udhëheqjes së Ulqinit pasi që ka më së shumti vota.

Ai tha se pas shpalljes së rezultateve përfndimtare do të ulën me partnerët dhe do të gjejnë më të mirën për Ulqinin.

Gjeloshaj theksoi se UDSH dhe Forca bashkë me koalicionin ”Fillim i Ri” duhet të qeverisin me Ulqinin./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!