Komuna e Tuzit: Agjërim të lehtë dhe të pranuar, me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit

Komuna e Tuzit, të gjithë besimtarëve të konfesionit islam, me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, iu dëshiron që ky muaj t’u sjellë paqe, shëndet dhe begati në familjet tuaja.

Agjërim të lehtë dhe të pranuar!

Komuna e Tuzit

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!