Pajoviq zgjidhet kryetar i ri i Kuvendit

Lideri i Malit të Zi pozitiv, Darko Pajoviq është zgjedhur për kryetarë të ri të Kuvendit të Mali të Zi në seancën e sotme, e cila përfundoi 20 minuta pas mesnate.

Për zgjedhjen e Pajoviq votuan 42 deputetë të cilët gjindeshin në sallën e Kuvendit.

Në sallë gjatë votimit ishin deputetët e MZ Pozitiv,PDS,Partia Boshnjake,Social Demokratet,Forca,Partia Liberale dhe IQ Kroate./Mlaësia.ME/

Shperndaje