Video: Gjimnazi “25 maji” Tuz festoi ditën e shkollës dhe 45 vite punë

Gjimnazi 25 maji në Tuz festoi 45 vjetorin e punës dhe egzistencës, për këtë jubile nxënësit e kësaj shkolle shfaqën një program të pasur kulturo-artistik gjithashtu u ndanë shperblimet për nxënësit më të mirë.

Shperndaje