Arrestohet në Milesh, planifikonte sulm terrorist me bombë

Pjesëtarët e policisë së Podgoricës kanë parandaluar një sulm me bombë, pasi në Milesh afër Tuzit kanë gjetur një valixhe me pajisje të improvizuar shpërthyese të lidhur me një telefon celular dhe me 500 gram eksploziv.

Siç mëson gazeta Dnevne Novine pjestarët e policisë, duke vepruar në bazë të një lajmërimi, të dielën rreth mesditës kanë kryer kontrollë në një objektë ndihmës në Milesh, ky dhe doli që lajmërimi për paisje shpërthyese është i saktë.

”Në këtë objekt u gjetë një valixhe me pajisje eksplozive me fuqi të madhe shkatërruese.

Gjatë hetimit policia ka marrë në pyetje disa përsona por deri tani i dyshuari i vetëm është Besim Giliq (33), i cili është arrestua dje, personi në fjalë planifikonte sulm terrorist me bombë, shkruan Denvne Novine./Mlaësia.ME/

Shperndaje