Beçiq uron komunën: Shpresoj se do t’u sjelli gjithçka që dëshironit

Lideri i Demokratëve, Aleksa Beçiq uroi qytetarët e Tuzit në emër të tij dhe në emër të partisë së tij për fitimin e statusit të komunës së pavarur dhe shprehu shpresën se do t’u sjellë qytetarëve gjithçka që ata dëshironin duke kërkuar statusin e pavarur.

Duke ditur se ky status i pavarur ishte aspirata dhe dëshira juaj shumëvjeçare, unë shpresoj se do t’ju sjellë gjithçka që keni pritur nga ajo. Keni pasur shumë të drejta, duke nënkuptuar se Tuzi ka potencial të mjaftueshëm falë të cilave mund të funksionojnë pa ndihmën e askujt, tha Beçiq mes tjerash.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!