Kjo është lista e ASH-së për Kuvendin e Tuzit

Alternativa Shqiptare dorëzoi dje listën zgjedhore për zgjedhjet lokola në Tuz, të cilat do të mbahën me 26 nëntor, në krye të cilës është Nik Gjeloshaj zv.kryetar i kësaj partie.

Gjeloshaj për CDM tha se, duke pasur parsush që ASH është bashkua me Iniciativën Qytetare dhe një pjesë e Lidhjes Demokratike aderuan në ASH në krye me ish-këshilltarin Prël Ujkaj, ASH dojet partia më e fortë politike, me mësë shumti mandate të fituara.

Lista e kandidatëve të ASH

1. Nik Gjeloshaj (Profesor i Matematikës)
2. Lindon Gjelaj (Profesor i Sociologjisë)
3. Lindita Çunmulaj (aktor Bachelor)
4. Gjergj Camaj (Jurist i diplomuar)
5. Leonora Gjeloshaj (Bachelor e Ekonomisë)
6. Prël Ujkaj (Student)
7. Agron Dushaj (Bachelor i Ekonomisë)
8. Albian Sinishtaj (Jurist i diplomuar)
9. Marash Dukaj (Master i Psikologjisë)
10. Smail Çunmulaj ( Inxhinier i Diplomuar)
11. Lindita Gjonaj (edukatore)
12. Mark Lucgjonaj (Master i Shkencave në Letërsi dhe Etnokulturë)
13. Tomë Lucaj (Master i Historisë)
14. Ruzhdi Lluka (Inxhinier Agronomik)
15. Vinko Lekoçaj (inxhinier i agronomisë)
16. Linda Camaj (Sekretare biznesit)
17. Rexhep Gjokaj (Profesor i Historisë)
18. Allmedina Pepic (Inxhiniere e Mjedisit)
19. Rexhep Çunmulaj (pedagog)
20. Gjok Dedivanaj (Apsolvent)
21. Romeo Dreshaj (Apsolvent)
22. Mark Gjokaj (Mësues)
23. Mark Junçaj (Manaxher)
24. Valbona Sinishtaj (Juriste e diplomuar)
25. Pjetër Gojcaj (Bachelor i Ekonomisë)
26. Lindon Dukaj (Master i Ekonomisë)
27. Valentina Gjokaj (Psikologe)
28. Agim Lucgonaj (fizioterapist)
29. Lek Dushaj (Student)
30. Elizabeta Dushaj (Politologe)
31.Liza Lucgjonaj (Studente)
32. Lubo Lekoçaj (Apsolvent)

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!