Gjergj Noc Martini – Përurimi i monografisë dhe ekspozita retrospektive

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e monografisë dhe hapjen e ekspozitës retrospektive të piktorit Gjergj Noc Martini, të hënën, më 4 dhjetor 2017, ora 19.00, në Galerinë e Arteve të Qendrës së Kulturës – Ulqin.

Shperndaje