Sinishtaj: 100 votues nga Detoriti janë rregjistruar për 3 ditë

“Vendlindja prap po thrret”
Unë gjithashtu i bashkangjitem thirrjes se Verit dhe gjithë atyre qu kan bërë thirrje që Malesia jonë e Dashur të mbetet në duart tona, gjegjsisht nen udhëheqjen e koalicionit Shqiptar. Poashtu bashkangjitem perkrahjes për koalicionin Shqiptar si opcion te vetem qe mund dhe duhet te jet “Zot shpie” në shtëpinë tone te perbashket!


Unë thellësisht besoj se Malesoret me seriozitet te madh do të pergjigjen kushtrimit sepse vendlindja është perher në goj te ujkut, ku sherbimi anti Shqiptar gjithëherë tenton te na kthej në kthetrat e veta!
Interesimi në 3 ditet e para asht kolosal, kemi ndegjuar nga afer 100 vetave nga Michigani qe jan gati të shkojn dhe mbrojnë vendin dhe shtepine e vet!

Gëzuar Vitin e Ri, për shumë mot gëzime, mbarësi shëndet dhe gjitha te mirat!
Rrnoft Shqypnia 🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Shperndaje