Mandić: Sanksionet ndaj Rusisë dhe njohja e Kosovës janë turpi i Malit të Zi

Fronti Demokratik deshiron të mbaj marrëdhënie të mira me Rusinë dhe në rast se vjen në pushtet do të heqin sanksionet ndaj ktij vendit është shprehur lideri i Frontit Demokratik Andrija Mandić.

Në bashkëbisedim me gazetën ruse RIA është shprehur se dy vendimet më të turpshme të Malit të Zi janë njohja e Kosovës dhe sanksionet ndaj vëllezerve Rus.Ai gjithashtu është shprehur se gjëja e parë që do të bëjë qeveria e re, do të heq sanksionet ndaj Rusisë.

Lideri i FD Mandić ka zhvilluar një vizitë në Rusi dhe atje është takuar me zyrtarë të lartë të shtetit Rus ku nga te dy palet është thënë se këto dy shtete bashkë me Serbinë janë vëllezer me njëri tjetrin./Malësia.ME/

Shperndaje