Bushati: Kënaqësi që shqiptarët janë të bashkuar për zgjdhjet nesër në Tuz (Video)

Kënaqësi për ne që shqiptarët e Malit të Zi janë të bashkuar në zgjedhjet e të dielës në Tuz. Koalicioni “Malësia na bashkon” është një premisë e mirë jo vetëm për këto zgjedhje, por mbi të gjitha për të fuqizuar më tej statusin e shqiptarëve në Malin e Zi, si faktor përcaktues i rrugëtimit euro-atlantik. Shqiptarët atje janë një urë solide e miqësisë ndërmjet Shqipërisë dhe Malit të Zi.

https://www.facebook.com/ditmirbushati.al/videos/248774589359105/UzpfSTEwMDAwOTU1NTMxMTI2ODoyMjIyMzAzMzA4MDk4MTU4/
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!