Nesër, SHKA ”Koha” mbanë koncertin vjetor në QKI ”Malësia”

Shka ”Koha” nga Dinosha nesër më 03 mars 2020 me fillim në ora 19 në QKI “Malësia” Tuz do të mbajë koncertin e vet vjetor me këngë dhe valle.

Ju ftojmë që të merrni pjesë në programin tonë kulturo-artistik (Folklor dhe muzikë për qefin tonë). Hyrja është e lirë.

Fotografia e Shka Koha Dinoshë
Shperndaje