Gjukanoviq kërkon mbylljen e kufijve

Shëndeti i qytetarëve të Malit të Zi është në rrezik serioz, ka kumtuar presidenti Millo Gjukanoviq. Ai ka theksuar se shifrat e tmerrshme për të vdekurit , si dhe për personat e infektuar në Mal të Zi kërkojnë futjen sa më të shpejt  dhe zbatimin efikas të masave epidemiologjike, mbylljen e kufijve për hyrje në Maltë Zi , si dhe përshpejtimin e procesit të imunizimit të banorëve.

“Me qëllim të mbrojtjes së qytetarëve duhet të grindemi dhe përçarjet ti lejmë anash”,  ka theksuar Gjukanoviq .

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!