Apel i dytë nga SHPK Komunale

⚠️APEL I DYTË NGA SHPK KOMUNALE

Luten qytetarët që, në këtë kohë, kur e tërë administrata lokale dhe vullnetarët, janë vënë në shërbim të ruajtjes së shëndetit personal dhe publik, të na ndihmojnë, përmes mbajtjes së pastërtisë publike.

Për këtë qëllim, SHPK “Komunale” ka siguruar thasë plasmasi, të clët po ua sjellin vullnetarët e komunës, me kërkesë që mbeturinat t’i depozitoni në ta, pastaj t’i qitni në koshat e mbeturinave/kontejnerë, ose te hyrja e shtëpisë, prej ku do t’i marrin vullnetarët tonë.
Pra, asesi pranë kontejnerëve dhe ne deponi të egra.

Mbajtja e pastërtisë, së bashku me qendrimin në shtëpi, do të na ndihmojnë që të dalim, sa më parë, e me sa më pak pasoja, nga kjo situatë.

TaRuajmëShëndetin

TëRimëNëShtëpi

KomunaljaNëSherbiminTuaj

Me respekt,
Nikollë Camaj,
drejtor i SHPK “Komunale”

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!