Kosova, shpresë për vizat. Thaçi: Jemi duke numëruar orët (Video)

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi është shprehur i bindur se, pas plotësimit të të gjitha kritereve të kërkuara, Kosova do të marrë gjatë kësaj jave rekomandimin për heqjen e vizave nga ana e Komisionit Europian.

“Dua të theksoj se, procesi për liberalizimin e vizave për Kosovën nuk është duke numëruar ditët dhe javët, por është duke numëruar orët. Ky është një lajm i mirë, është një histori e re për Kosovën”, tha Hashim Thaçi, President i Kosovës.

Për më shum ndiqni videot.

Shperndaje