Festivali i Diversitetit në Tuz

Prej sot deri me 4 qershor do të mbahet Festivali i Diversitetit. Organizator të këtij festivali janë vullnetarët e shkollës së mesme “25 maji” nga Tuzi në bashkëpunim me OJQ “Brlok” nga Podgorica dhe “Kreaktivatori”, për ndryshe laborator për të rinj.

Kurse në organizim të QKI “Malësia” nga Tuzi  nesër në ora 13 organizon shfaqjen e Teatrit për fëmijë nga Plava, të cilët do të prezantohen me program për më të vegjlit “Party e Parë”. Sipas organizatorëve kjo është një shfaqje shumë interesante dhe për këtë arsye ata i ftojnë të gjithë fëmijët që ta përcjellin këtë program. Hyrja është falas.

Shperndaje