Abazoviq: Opozita duhet të ketë kandidatë të përbashkët në zgjedhjet presidenciale

Opozita duhet të ketë një kandidatë të përbashkët në zgjedhjet presidenciale , por nëse nuk do të jetë kështu , Lëvizja qytetare URA do të propozojë kandidatin e vetë, ka theksuar kryetari i URA Dritan Abazoviq.

Ai konsideron se do të ishte më së miri që opozita të paraqitet vetëm me një kandidatië i cili do të ishte i përbashkët , por i pranueshëm për të gjitha subjektet opozitare. Ky person pa dyshim duhet të jetë njeri me kapacitet të fuqishëm demokratik, me profilin e qartë qytetarë si dhe orientime opozitare, shruan rtcg.

Një kandidat i tillë me siguri do të shënonte fitore ndaj kundër kandidatit nga PDS,  sido që të quhet ai, ka theksuar Abazoviq për gazetën Pobjeda.

Shperndaje