Për herë të parë në Tuz u festua, Dita ndërkombëtare e fëmijve (Foto)

Me rastin e shënimit të Ditës ndërkombëtare të fëmijës, Komuna e Tuzit, në bashkëpunim me OJQ “Alb Progress”, organizoi manifestimin për fëmijtë, në oborrin e Komunës së Tuzit.

Të pranishmit, në emër të Komunës i përshëndeti nënkryetari, Ivan Ivanaj. Ai theksoi se Komuna, për herë të parë organizon dhe mbështet një manifestim të këtillë dhe shprehu besimin që në të ardhmen organizimet e ngjashme të bëhën tradicionale. 

Gjithashtu të pranishmit i përshëndeti edhe modelja e njohur, Emina Çunmulaj.

Prezenca e numrit të madh të fëmijëve me prindërit e tyre, e dëshmoi më së miri se ngjarjet e tilla duhën mbështetur, jo vetëm në interesin e më të vegjëlve por të të gjithë banorëvë !

Shërbimi informativ i Komunës së Tuzit

Fotografia e Shka Koha
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit


Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!