Nimanbegu: Partitë Shqiptare nuk heqën dorë nga Valdanosi, Komuna e plotë e Tuzit, Kriporja…

Sot në Kuvenin e Malit të Zi në rendin e ditës është duke u diskutua propozim Ligji mbi kthimin e Valdanosit të propozuar nga deputeti i Listës Shqiptare, Genci Nimanbegu.

Nimanbegu theksoi se përfaqësuesit e partive shqiptare ishin këmbëngulës dhe nuk heqën dorë nga kthimi i Valdanosit, Komuna e plotë e Tuzit, mbrojtja e Kripores dhe falenderoi të gjithë deputetët që do të votojnë për kthimin e Valdanosit.

Nimanbegu tha se me aprovimin e këti Ligji do të bëhet korrigjimi i padrejtësisë së madhe ndaj qytetarëve të Ulqinit./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!