Në Guci ndalohet dalja nga objekti i banimit, ndalohet puna e kafeneve…

Nga sonte, banorëve të komunës së Gucisë u ndalohet dalja nga objektet e banimit nga 18 deri në 5 të mëngjesit.

Masat e reja të TKN për këtë komunë përfshijnë edhe ndalimin e punës së kafeneve, bareve, restoranteve, si dhe ndalimin e trafikut publik dhe privat ndërurban nga dhe në komunë, përveç emergjencave dhe aktiviteteve të rregullta të punës.

Shperndaje