Në anketimin e ri publik, ASH përsëri del subjekti më i madh shqiptar në Mal të Zi

Të nderuar miq,

Agjencioni me renome ndërkombëtare IPSOS ADRIA, kohëve të fundit ka realizuar një anketim publik në Mal të Zi.
Në bazë të këtyre rezultateve që i ka prezentuar për media anëtari i Bordit drejtues të Agjencionit, prof.dr Srgjan Bogosavleviq, ndër të tjera konfirohet rritja dhe stabiliteti politik i ASH-së.
Sipas anketës në fjalë, ne jemi në 2% të mbështetjes së qytetarëve.

Duhet rikujtuar që në tri anketimet e fundit, që janë realizuar gjatë viti 2019 në Mal të Zi, nga DEFACTO,CEDEM dhe IPSOS, dëshmojnë se ASH ka stabiletetin, rritjen dhe mbështetjen më të madhe individuale nga të gjitha subjektet tjera shqiptare në Mal të Zi.

Faleminderit për besimin

ALTERNATIVA SHQIPTARE

Fotografia e Alternativa Shqiptare
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!