Camaj: I përkas partisë e cila arriti të ruaj paqën (Video)

Kandidati për deputet Valentino Camaj nga lista ”Me hap të sigurt” mbajti një fjalim edhe në gjuhën shqipe në konferencën zgjedhore të këshillit rinor të PDS-së – Podgoricë.

Camaj mes tjerash tha se, ndihet krenarë sepse i përket partisë e cila kujdeset për sistemin e drejt të vlerave, sistemin e respektit dhe vlerësimit të përbashkët, sistem i vetën ky që në Mal të Zi arriti të ruaj paqën dhe u mundësojë shqiptarëve që sot me krenari të thonë se jemi shqiptarë.

Në videon më poshtë mund të ndiqni fjalimin e plotë:

Anton-GjokajAutor: Anton Gjokaj

Shperndaje