Edhe SNP dëshiron të hyjë në Qeverin e Gjukanoviq

Në mbledhjet e Kryesisë së Partisë Popullore Socialiste (SNP) u diskutua për mundësinë e hyrjes së përfaqësuesve të kësaj parti në Qeveri,dhe kan arritur një nivel shumë të lartë të pajtueshmërisë dhe askush nuk ishte kundër.

Kjo parti është duke përgatit ofertën e saj për të gjitha partitë parlamentare,mëson gazeta Dnevne Novine nga kryesia e SNP-së.

Sipas kësaj gazetë kjo ofertë do tu prezentohet udhëheqësve të partive parlamentare të premten në takimin në Parlamentin e Malit të zi./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!