Progresi i Malit të Zi drejt anëtarësimit në NATO (Video)

Podgorica zyrtare beson se deri në qershor të këtij viti Mali i Zi do të pranohet në NATO dhe në Samitin e këtij viti do të jetë i pranishëm si anëtar i plotë i saj.

Përfaqësuesit e NATO-s dhe diplomatët e huaj, shprehin kënaqësinë me dinamikën e ratifikimit të protokollit për anëtarësimin e Malit të Zi në NATO. Kjo, sipas tyre, tregon gatishmërinë për ta mbështetur Malin e Zi, por edhe Ballkanin në rrugën e sigurisë dhe të paqes në rajon dhe Evropë.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën:

Shperndaje