Ushtarët e Malit të Zi pjesë e KFOR-it në Kosovë

Trupat e ushtrisë së Malit të Zi do të përfshihen në dy misione të ruajtjes së paqes, në Kosovë dhe Afganistan.

Këshilli i Mbrojtjes dhe Sigurisë i Malit të Zi ka dhënë dje propozime për dërgimin e 40 anëtarëve të ushtrisë së Malit të Zi në misionin ndërkombëtar në Afganistan dhe dy zyrtarë të stafit në misionin e KFOR-it në Kosovë.

Një raport mbi pjesëmarrjen e pjesëtarëve të ushtrisë së Malit të Zi në stërvitjet ndërkombëtare u miratua në vitin 2017.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!