Beçiq: Qëndroni në shtëpi, Malit të Zi nuk i duhet përshkallëzim i krizës

Duke pasur parasysh që seanca e Këshillit të Sigurisë Kombëtare përsëri nuk është mbajtur, qëndrimet e shprehura publikisht të kryeministrit Zdravko Krivokapiq dhe informacione të tjera në dispozicion, kryetari i Kuvendit Aleksa Beçiq lut qytetarët që sonte, nesër dhe gjatë vendimit për shkarkimin e tij të qëndrojnë në shtëpi.

“Malit të Zi ka nevojë për paqe dhe prosperitet dhe jo përshkallëzimin e krizës përmes realizimit të mundshëm të planeve keqdashëse të atyre që duan të ndryshojnë vullnetin elektoral të qytetarëve,” vuri në dukje Beçiç në Twitter./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!