Gjeloshaj fton Kajoshaj të thërras seancë të jashtëzakonshme për anulimin e zgjedhjes së kryetarit

Ftoj publikisht kryetarin e Kuvendit, Fadil Kajoshaj, që të thërrasë seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit, të anulojë vendimin e sekretares së Komunës, të konfirmojë rezultatet e votimit të cilat janë publikuar (16 “Për” dhe 2 “kundër”) dhe të konstatohet se Axhoviq nuk ka fituar përkrahjen e mjaftuashme që të zgjedhet në funksionin e kryetarit të Komunës, dhe që mos të luajnë me reputacionin e institucionit i cili përfaqëson qytetarët e Malësisë.

Sipas nenit 79 të statutit të Komunes, kryetari i parlamentit udhheq me procesin e votimit…

Nëse të njëjtën gjë nuk e bën, atëherë Gjykata Administrativ do të vendosë për sa i përket cirkus të djeshëm dhe pergjegjsive të gjithve që po perulin Malësin…

NGJ

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!