Drejtoresha e Unionit të Bashkive Shqiptare, vizitoi Komunën e Gucisë

Drejtoresha ekzekutive e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon, Andriola Kambo ka vizituar Komunën e Gucisë, ku u pritë nga Kryetari i Kuvendit Komunal, Bujar Hasangjekaj.

Pas takimit vizituan edhe disa vende turistike me qellim të promovimit te bukurive natyrore dhe potencialeve për turizmin e Plaves dhe Gucisë, njofton Hasangjekaj.

Postimi i Hasangjekaj në Facebook:

Kenaqësi dhe nder të kem në vizitë znj. Andriola Kambo drejtore ekzekutive e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon bashkë me ekipin e TV Klan.

Vizituam disa vende turistike me qellim të promovimit te bukurive natyrore dhe potencialeve për turizmin e Plaves dhe Gucisë.
Shpresojmë se ky bashkëpunim i sapo filluar do të vazhdoj edhe ne të ardhmen dhe do të jap rezultate konkrete.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!