Abazoviq: Marrëveshja fitore historike !

Nënkryetari i Levizjes Qytetare URA Dritan Abazoviq deklaroi për Dan, se propozim marrëveshja për krijimin e kushteve për zgjedhje të lira dhe të drejta të cilën Kryeministri Gjukanoviq i ka dërguar opozitës , është fitore e madhe e opozitës dhe e forcave demokratike në Mal të Zi.

Abazoviq shpejgoj se propozim marrëveshja e ofruar nga Kryeministri përmban të gjitha kërkesat që opozita i ka dërguar koalicionin qeverisës, kërkesa këto për të cilat opozita ka insistuar.

Mund të konstatojmë se PDS ka prënuar atë që kemi kërkuar, dhe në këtë mënyrë ka bërë të mundur nënshkrimin e marrëveshjes dhe kontrollin e procesit zgjedhor.Nënshkrimi formal i marrëveshjes pritet gjatë javës së ardhshme, por mbetet para kësaj të vinë edhe dorëheqjet e para në RTCG, që do të mundësonte fillimin e zbatimit të marrëveshjes, tha Abazoviq.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!