Të shtunën, në QKI ”Malësia” promovimi i librave të mr. Robert Camaj

Kemi kenaqësinë të ju ftojmë në aktivitetin që do të mbahet lidhur me promovimin e librave “Rojtarët e nderit” dhe Shtypi në Mal të Zi për çështjen shqipëtare (1990-2000)” të autorit të ri nga Malësia mr. Robert Camaj.
Referojnë: Fran Camaj dhe Nikollë Berishaj.

E shtunë, 05 Maj 2018 me fillim në ora 20

QKI Malësia – Tuz

Fotografia e Qki Malesia Kic Malesija

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!