Ulqinin e vizituan deri në 10,000 turistë nga Kosova dhe Maqedonia veriore

Gzim Hajdinaga, drejtor i Organizatës Turistike të Ulqinit, tha se ky qytet me siguri u ringjallë gjatë fundjavës.

“Qyteti është plot për festime. Të dhënat që kam nga kufiri i Sukobin thonë që nga 31 Prilli deri më 2 Maj, 9,700 turistë nga Kosova dhe Maqedonia Veriore kaluan kufirin.

Pronari i një hoteli në Ulqin, Hasan Karamanaga, konfirmoi se vizita ishte e mirë në qytetë.

“Disi qyteti u gjallë,” tha Karamanaga, por shtoi se pas dy ditësh do të mbeten pa mysafirë përsëri.

Shperndaje