Skandaloze: Beçanoviq përkrah fjalorin e CANU, as nuk më bje ndërmend të propozoj tërheqjen e tij

Tatjana Beçanoviq anëtarja e Këshillit Qëndror të URA-s ,deklaroj dje për Evropën e lirë se Fjalori i CANU është ngjarja më e rëndësishme nëMal të Zi, dhe se ajo qëndron pas tij edhe profesionalisht dhe shkencërisht. Ajo tha se tërheqjen e fjalorit duhet ta propozojë Këshilli i përpunimit të fjalorit, dhe asaj si kryetare e këtij këshilli as … Vazhdoni me leximin e Skandaloze: Beçanoviq përkrah fjalorin e CANU, as nuk më bje ndërmend të propozoj tërheqjen e tij