Alternativa Shqiptare: Urime festën e Fiter Bajramit

Të nderuar vëllezër,

Muaji i Ramazanit që kaloi për besimtarët ishte përkushtim ndaj Zotit si dhe vëllazërimit, mirëkuptimit dhe harmonisë ndërfetare që ekziston në këtë vend dhe tek shqiptarët në përgjithësi!
Simboli i sakrificës për popullin tonë është virtyt që na jep forcë, shpresë dhe besim.

Të gjithë besimtarëve të Fesë Islame, Ju urojmë festën e Fitër Bajramit, duke u dëshiruar që kjo festë t’u sjellë dashuri, harmoni, përkrahje dhe unitet vëllazëror!

Gëzuar!

Me respekt,
Alternativa Shqiptare

Fotografia e Alternativa Shqiptare
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!