Kryetari i Komunës, Nik Gjeloshaj uron Fitër Bajramin

Të nderuar qytatarë,

Fitër Bajrami është festë shprese, gëzimi dhe solidarizimi. Është rast i veçantë për të folur më shumë me njëri-tjetrin, për të shuar keqkuptimet, mosmarrëveshjet dhe për të falur e toleruar. E jo vetëm, por duhet të ndajmë mes vete gëzimet dhe urimet më të mira dhe të punojmë për një të ardhme edhe më të mirë për vendin tonë.
Shëndeti, paqja dhe gëzimi mbizotrofshin në çdo familje ! Zoti e forcoftë dashurinë për njëri-tjetrin dhe harmoninë në familje dhe shoqërinë tonë!

Urime dhe Gëzuar Fiter Bajramin!

Me respekt,
Nik Gjeloshaj
Kryetar i Komunës së Tuzit

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!