Çapuni: Mali i Zi hap dyert, as testim, as karantinim (Video)

“Kufijtë janë të hapur, janë plot 25 vende që mund të vijnë në Mal të Zi, i kemi hapur kufijtë. Në kufi nuk ju prêt asnjë testim, asnjë matje temperature ose karantinim, por është qasje dhe akses i lirë…kontrollet do të bëhen, që do të thotë do të bëhet një lloj interviste (në kufi), që do të thotë që nëse dikush e ka ndërprerë karantinimin apo ka pasur ndonjë histori të kontaktit me kovid, aty do të ndërmerren disa masa, por gjë tjetër jo”  , është shprehur për ABC News Ilir Çapuni, Kryetari i Kuvendit ë Ulqinit.

Shperndaje