Nimanbegu, kercenime serioze

Deputeti i Forces,Genci Nimanbegu ka vleresuar se permbajtjet kercenuese ne rrjetet sociale ndaj deputeteve te PDS-se duhet te merren seriozisht.

“Rrjetet sociale, për fat të keq, shumë njerëzve u kanë lejuarë tepër liri.Kam folur me Luigj Shkrelen per ti dhene perkrahjen time, per shkak se behet fjal per reagime te papershtatshme te njerzve te cilet fshehen pas pseudonimi dhe nuk kanë guxim për tu paraqitur dhe për të shprehur mendimin e tyre, “tha Nimanbegu.

Shperndaje