Zjarr në Parkun nacional në Bjeshkë të Nëmura

Parkun nacional Bjeshkët e Nëmura prej dje e ka përfshirë zjarri i cili ende është aktiv,është kumtuar nga ndërmarrja publike Parqet nacionale të Malit të Zi .Zjarret ,sic thuhet në kumtesë,kanë përfshirë  pjesët e këtij parku Hrid dhe Riblak.

Të punësuarit në shërbimin e mbrojtjes ,si dhe shërbimet e zjarrfikësve të njësisë së Plavës ndodhen në terren ,kanë deklaruar nga kjo ndërmarrje publike dhe kanë shtuar se zjarret  nuk është lehtë të lokalizohen për shkak të terrenit të vështirë .

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!