Shqiptarët bashkohen në Guci

0

Partitë Shqiptare në komunën e Gucisë, Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve kanë arritur marrëveshjen dhe në zgjedhjet lokale më 30 gushtë do të garojnë së bashku me një listë.

Këto tri parti, garuan së bashku edhe në zgjedhjet lokale në komunën e Tuzit duke arritur fitore të madhe./Malesia.ME/

error: Të drejtat e rezervuara !!