Arben Xhurreta drejtor në Drejtorinë për Mbrojtjen dhe avancimin e të drejtave të popujve pakicë

Arben Xhurreta emërohet u.d. i drejtorit të përgjithshëm në Drejtorinë për Mbrojtjen dhe avancimin e të drejta e të popujve pakicë dhe pakicave të tjera pranë Ministrisë për të Drejtat e njeriut dhe popujve pakicë.

Arben Xhurreta ka lindur më 15.04.1987 në Tivar. Ka përfunduar fakultetin në Prishtinë – Master –Juridiko penal.

Shperndaje