Gjeloshaj takon kryebashkiakun Përparim Ramën: Edhe Prishtina do të ndihmojë financiarisht në ndërtimin e sheshit të Tuzit

Kisha nderin të pritem nga Kryetari i Prishtinës z. Perparim Rama!Mbas Tiranës edhe Prishtina do jetë pjesë e sukseseve dhe zhvillimit të Komunës sonë.

Edhe Komuna e Prishtinës, me miratimin e kryetarit, tashmë edhe mikut tim Përparimit – do të ndihmojë financiarisht në ndërtimin e sheshit të Tuzit!Tirana-Prishtina-Tuzi, Bashkë për zhvillim.

Nik Gjeloshaj,

Kryetar i Komunës së Tuzit

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Shperndaje