Shpallet tenderi për rikonstruksionin e rrugës Guci-Vuthaj dhe për shkollën Dacaj-Rozhajë

Është shpallur tenderi për rikonstruksioni e rrugës Guci – Vuthaj, faza e parë me vlerë 850.000€.

Këtë projekte e realizon Drejtoria e projekteve kapitale në krye me Esmin Beqaj.

Poashtu është shpallur tenderi për adaptimin e shkollës shqipe ”Dacaj” në Rozhajë.

Shperndaje