Land Rover Discovery sjell modelin e ri (Foto)

Land Rover Discovery së fundmi ka zbuluar dhe dy modelet më të fundit Landmark dhe grafit. Te këto dy modele kompania ka sjellë disa ndryshime të veçanta.

Modeli Landmark, vjen me një gabinë me me fund argjendi, parafango e zezë dhe rrotat 20-inq, gjithashtu në dispozicion për këtë model janë dhe pesë ngjyra të tjera si Zanzibar, ëaitomo Gri, Santorini Zi, Yulong Bardhë dhe Indus Silver.

Modeli Discovery Graphite vjen me fund gri, makinë është e pajisur me gjëra ekskluzive, ku mund të veçohen nëntë ngjyrat e trupit të cilat janë në dispozicion.

land-rover-3 land-rover-2

Shperndaje