Stërvitjet ushtarake të NATO-s në Malin e Zi (Video)

Në Mal të Zi janë duke u zhvilluar stërvitje disaditore të forcave ushtarake të NATO-s, ku marrin pjesë mbi 30 shtete anëtare të NATO-s dhe shtetet partnere, si Izraeli, Kosova dhe Azerbajxhani. Ndërkohë, në shtetin fqinj, Serbi, sot filluan stërvitjet ushtarake mes Serbisë dhe Rusisë, me moton ” Vëllazëria sllave 2016″, të cilat do të zgjasin deri më 15 nëntor.

Shperndaje