OSBE nuk do të vëzhgoi zgjedhjet lokale

Misioni i OSBE-së nuk do të vëshgoi zgjedhjet lokale, tha Mariz Devi kreu i misionit të OSBE-së në Malin e Zi, në takim me kryebashkiaku e Podgoricës Slavolub Stijepoviq. Devi deklaroi se misioni i OSBE në Malin e Zi punësoi dy ekspertë për të ofruar shërbime këshillimore në Komisionin Shtetëror Zgjedhor (DIK) në fushën e përgatitjeve teknike për zgjedhjet presidenciale, por se misioni nuk vëzhgon zgjedhjet.

Detyra e OSBE-së në Podgoricë është të ofrojë ndihmë teknike, si për Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve si dhe për nivelin lokal. OSBE nuk do të vëzhgoi zgjedhjet lokale – tha Devi./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!