Rusia dhe Turqia drejtë luftës ?!

Duket se konflikti mes Rusisë dhe Turqisë ka marrë një rrugë pa kthim. Pas deklaratave të mëngjesit të sotëm të Putinit presidenti turk Erdogan ka dalur me deklarate.

Ai ka deklaruar se ka provat që Rusia është e përfshirë në tregtinë e naftës me ISIS dhe shumë shpejt do t’ia paraqesë gjithë botës.“Kemi prova që Rusia po bën tregti nafte me ISIS. Shumë shpejt do t’ia zbulojmë botës. Një ndër personat e përfshirë në këtë tregti është George Haswani, biznesmen sirian me pasaportë ruse”, ka thënë Erdogan.

Pas sanksioneve të vëna nga Rusia që do t’i kushtojnë Turqisë 6 miliardë dollarë në vit, duket se nuk mund të ketë më paqe mes dy vendeve. /Tema/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!