Shtjefën Camaj bartësi i listës së Demokratëve

Bartësi i listës së Demokratëve në zgjedhjet lokale që do të mbahen në Tuz më 3 mars do jetë Shtjefën Camaj.

Camaj për gazetën Dan, e konfirmoi se do jetë bartësi i listës dhe nga zgjedhjet tha se pret rezultatë të mirë.

Presim rezultat të mirë, gjegjësisht dy mandate dhe të përsërisim rezultatin nga zgjedhjet e fundit, deklaroi Camaj./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!