Bie qeveria e Zdravko Krivokapiq

Parlamenti dha nje votë mosbesimi për qeverinë e 42-të të Malit të Zi.

Deputetët e opozitës dhe pozitës të klubit parlamentar LQ URA votuan mosbesimit Qeverisë

Mosbesimin e Qeverisë i votuan 43 deputetë të opozitës dhe të grupit parlamentar LQ URA.

Kundër ishin 11 deputetë mes tyre Demokratët.

Para votimit, deputetët e Frontit Demokratik (DF), Lëvizjes për Ndryshim (PzP) dhe Partisë Popullore Socialiste (SNP) u larguan nga salla plenare.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!