Manifestimi i 8 Marsit, trafiku në dy akset rrugore në qendër do të jetë i ndalur

Njoftojmë të gjithë qytetarët se me rastin e manifestimit të 8 Marsit, trafiku do të jetë i NDALUAR për të gjitha llojet e mjeteve motorike në dy akset rrugore përreth parkut në qendër të Tuzit, duke filluar nga lokali “Martini” deri tek shitorja “Muminović” dhe lokali “Monalisa” deri në dalje të rrugës kryesore.

Siç njoftojnë nga komuna e Tuzit ndalimi i qarkullimit fillon me datën 07.03.2020 me fillim në orën 15:00 deri me 08.03. 2020 me përfundim në orën 20.00.

Shperndaje